Betingelser og vilkår

  Returrett

   

  Din tilfredshet er garantert når du handler på nhlhockeydrakter.com. Varer kan returneres til en defekt utveksling, mens en anmodning om å bli sendt innen 5 dager fra den datoen du mottar varene. Merchandise også kan returneres for refusjon eller lagre kreditt hvis varen aldri har vært brukt til en forespørsel om å bli sendt innen 5 dager etter mottak av pakken. En avgift kan søke om refusjon.

   

  Vi tester våre produkter før du starter deres tilbud for salg. Vi inspiserer også hver stykke av varer før du sender alle bestillinger. Hvis du ikke er i stand til å bruke alle produkter, kan du kontakte oss og vi vil gjerne hjelpe. hockeydrakter.com er ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på utstyr eller tilbehør under eller etter bruk.

   

  Erstatning

   

  Defekte varer kan byttes for den samme varen, mens en anmodning om å bli sendt innen 5 dager fra den datoen du mottar varene. Ingen utveksling vil bli gjort etter denne perioden på 5 dager. Fraktprisen refunderes ikke.

   

  refusjoner

   

  Elementer kan returneres for full refusjon, forutsatt at:

   

  1. En forespørsel om å bli sendt innen 5 dager fra den datoen du mottar varene.

   

  2. Kurset har aldri brukt.

   

  3. All emballasje, er emballasje bruksanvisningen (e), garantikort og med tilbehør, reservedeler og forbruksvarer for de gjeninnførte varer.

   

  4. Kostnaden for retur frakt betales av kunden.

   

  Eventuelle returer som ikke oppfyller vilkårene ovenfor for full refusjon underlagt et returgebyr. En selvangivelsen skal være fri for alle produkter som har en åpen pakke brukt, eller emballasje, emballasje, manualer (s), garanti, tilbehør, deler og / eller manglende forsyninger.

   

  Ingen avkastning vil bli akseptert for elementer som er skadet, merket, ripete, mishandlet eller mangler originalemballasjen. I dette tilfellet vil det være ingen refusjon eller utvekslinger vil bli hedret og varene vil bli returnert til kunden på kundens regning. Hvis kunden er villig til å betale for fraktkostnader vil være kasserte varer.

   

  Vær oppmerksom på at vi kan velge å kreditt, som er fast bestemt på å være. Å tilegne seg det fulle beløpet for returnerte varer

   

  Refusjoner er utstedt i samme betalings brukes til å kjøpe vanligvis innen 14 dager.

   

  Ikke utvekslet sak

   

  1. Ikke hold produktet etter få det.

   

  2. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon før du kjøper fra oss hvis du er usikker på størrelsen. Ellers vil vi ikke akseptere forespørselen. Den returnerer feil størrelse

   

  3. Tvist standard format.

   

  4. Hvis du ikke vil at våre produkter.

   

  5. Rollen hockeydrakter.com opprettholder grunnleggende rett tolkning av våre retningslinjer for retur.