Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/hockeydrakter.com/catalog/controller/blog/post.php on line 967 Boston Bruins er på et tøft sted

  Boston Bruins er på et tøft sted

  I den andre runden av 2010 NHL Entry Draft, valgte Boston Bruins Ryan Spooner. Bare ni år etter finner han seg klar til å spille i Sveits. Ryan Spooner med en Billige NHL Drakter ble plukket ut i andre runde (45. sammenlagt) av Boston Bruins i 2010, og det kanadiskfødte senteret så ut til å ha alle tingene til en spiller som ville stikke rundt i NHL. I stedet, når han er syv og tyve år gammel, prøver han å forynge karrieren.

  Boston Bruins kan se ut som om de er i sentrumsposisjon foran neste sesong, men vi forventer fullt ut at det unge senteret, Trent Frederic, endelig får det til å feste seg og være i oppstillingen som kommer åpningskveld. Trent Frederic gikk meningsløs på femten kamper for Boston Bruins forrige sesong, om enn bare klarte 9 minutter per natt.

  Boston Bruins har for øyeblikket målvakt, utover Rask og Halak, av 26 år gamle Maxime Lagace; signerte i sommer fra Vegas Golden Knights 'AHL-tilknyttede selskap, 21 år gamle tsjekkiske Dan Vladar og 20 år gamle Kyle Keyser, som ut av partiet ser ut som den beste sjansen til å se NHL-tiden noensinne. Som en signatur med minimal risiko, bør Boston Bruins nærme seg Cale Morris. I beste fall får de en høyskoleutdannet på et år som er klar til å dele nettet med Kyle Keyser på Providence Bruins.

  Boston Bruins er på et tøft sted. Lagkaptein, Zdeno Chara som liker Boston Bruins Drakt veldig, kan fortsatt få jobben gjort, men ved 43 år gammel kan det være på tide å senke istiden. Ingenting imponerte fans av Boston Bruins mer enn det faktum at Zdeno Chara var villig til å sette det hele på linjen, og spilte med en ødelagt kjeve i lagets jakt etter Stanley Cup den siste sesongen. De sørget for at han visste hvor mye de satte pris på ham for det også.

  Verwante Tags

  Billige NHL Drakter Boston Bruins Drakt

  Reacties

  Note: HTML is not translated!