Detroit Red Wings vil plukke sjette

  De røde vingene har funnet seg i en kjent posisjon - 6. samlet i utkastet. Det samme stedet de hadde i 2018 da de valgte Filip Zadina. Per Tankathon var de mest sannsynlig å ende opp med å plukke sjette samlet. Det er akkurat der de endte opp. The Red Wings i Detroit Red Wings drakt hadde den fjerde beste oddsene for å vinne lotteriet. Det er tredje året på rad de har falt ned i brettet. 

   

  New York Rangers i hockey drakter og Chicago begge trosset oddsen og flyttet inn i topp tre, selv om det vil være New Jersey Devils, som hadde den tredje beste oddsene og vant lotteriet til å plukke første overall. The Hawks flyttet opp 12 flekker for 3. totalt. Vinneren av Jack Hughes kom ned til en av NHLs beste rivaler. Hughes, som har tilbrakt de to siste sesongene med Team USAs landslagsutviklingsprogram under 18-teamet, er den første nordamerikanske skateren for NHL-utkastet i 2019.

   

  Minnesota holdt den 11. beste oddsene for å lande toppvalg og en 9,8 prosent sjanse for et topp tre valg. Flygebladene kunne virkelig ha brukt en seier i tirsdag kveld, mindre enn en uke etter at sesongen avsluttet. Det ville vært en stor velsignelse i det som må være en svært produktiv offseason.

  Verwante Tags

  hockey drakter Detroit Red Wings drakt

  Reacties

  Note: HTML is not translated!