Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/hockeydrakter.com/catalog/controller/blog/post.php on line 967 Født vinner-Chris Kunitz

  Født vinner-Chris Kunitz

  Chris Kunitz ble nettopp født for å være en vinner. Med fire Stanley Cup-ringer mellom Pittsburgh Penguins og Anaheim Ducks og en olympisk gullmedalje, henger Kunitz opp skøytene i dag med masse maskinvare i løpet av en enorm 15-årig NHL-karriere.

  Når Pittsburgh Penguins-kaptein Sidney Crosby trekker seg, vil det bli diskutert hvilken ving han smidde den beste forbindelsen med i løpet av sin berømte karriere. Per nå er svaret at Chris Kunitz har en Billige NHL Drakter. Når Kunitz ser tilbake på karrieren - kunngjorde han offisielt pensjonisttilværelse på tirsdag - vil hans evne til å utfylle Crosby bedre enn noen annen være blant hans største bragder.

  Han sa: "Det hjalp meg å se på hver dag jeg gikk der ute og prøvde å jobbe og skape en jobb for meg selv, bare å prøve å tjene en trøye til å ta på meg hver eneste dag," sa han. "Når det er sagt, fant jeg en unik rolle og fikk satt i noen gode situasjoner og fikk mest mulig ut av det." Spesielt her i Pittsburgh, hvor Kunitz tilbrakte mesteparten av sin karriere - og spilte inn 388 poeng (169G-219A) i 569 karriere kamper over åtte pluss sesonger fra 2009-17 og sementerte seg som en av de beste spillerne i franchisehistorien.

  Kunitz som hadde på seg Pittsburgh Penguins Drakt bygde et rykte som en spiller som trivdes sammen med elitetalenter som Evgeni Malkin og selvfølgelig Sidney Crosby. Kunitzs konsistente, rettlinige stil som så ham komme inn på forhåndssjekken, hente pucker og komme til nettet, gjorde at han kunne klikke med Penguins-kapteinen for noen utrolige strekk.

  Verwante Tags

  Billige NHL Drakter Pittsburgh Penguins Drakt

  Reacties

  Note: HTML is not translated!