Fletcher: Claude Giroux er den eneste veteranen han ikke vil handle

  The 2007 2nd overall utkast har vært på brann for Philadelphia Flyers på offensiv nylig, og laget vil se etter mer av det samme som de tar på New York Rangers. Flygerne kom inn 14 poeng av den siste playoff-spotten i Eastern Conference, og Fletcher er forberedt på å gjøre endringer innen handelsfristen den 25. februar. Hvem vil bære Philadelphia Flyers Drakt etter denne overføringen?

  Det er verdt nevnt at James van Riemsdyk har scoret mange. James van Riemsdyk snakket sitt fjerde karrierehattestick for å løfte verten Philadelphia Flyers forbi Minnesota Wild 7-4 på mandag, 14. januar. Van Riemsdyk driver for tiden en tre-poengspennstripe, som gir totalt syv poeng (5 mål, 2 assisterer) i løpet av dette spekteret. Van Riemsdyks første tally, et power-play mål med 7:56 igjen i første periode, slått tidevannet etter at Minnesota hoppet til en rask 2-0 ledelse.

  Claude Giroux har blitt holdt meningsløs i sine to siste kamper, noe som er noe overraskende, forutsatt at de gode offensiv forestillingene har vært i gang i det siste. Fans i hockey drakt tror fortsatt på ham. Fletcher sa også at All Star-senteret og lagkapten Claude Giroux er den eneste veteranen han ikke vil handle. Flyers vil håpe å tjene sin 21. vintersesong i denne kampen mot Rangers på veien. Puck-drop er satt for 7:30 PM EST.

  Verwante Tags

  Philadelphia Flyers Drakt hockey drakt

  Reacties

  Note: HTML is not translated!