Lindell Score som Stars Edge for 3-2 Series Lead

  Jason Spezza scoret og Ben Bishop laget 38 sparer da Dallas Stars slo St. Louis Blues 2-1 fredag kveld for å ta en 3-2 ledd inn herre Western Conference semifinal serien. Lindell kunne ikke ha valgt en mye bedre tid for sitt første karriere playoff mål, og den poengsummen hjalp cap en sensasjonell åpning 40 minutter for stjernene.

   

  Blues oppviste presset i tredje, med Jaden Schwartz utnytte Dallas i målvakt Ben Bishops manglende evne til å rydde pucken ut av sonen for å score tidlig i perioden for å kutte ledelsen i halvparten. Jaden Schwartz i St. Louis Blues drakt scoret og Jordan Binnington lagde 25 lagre for Blues, inkludert stopp på tre breakaways i den første 4:08 av den andre perioden for å holde det et målmål på den tiden.

   

  Biskop gjorde et par sparer under et Blues i hockey drakter power play i den andre og stoppet kvalitetskansen fra Brayden Schenn og Robert Thomas i den første. Men biskopens giveaway klokka 8:26 av den tredje satte pucken rett på Schwartz pinne og satte ham opp for en tidtaker som trakk Blues. 

   

  Verwante Tags

  hockey drakter St. Louis Blues drakt

  Reacties

  Note: HTML is not translated!