Sakte start er en del av et større problem for Chicago Blackhawks

  Chicago ga opp tre førsteplassmål i et 8-3 tap for Golden Knights på tirsdag kveld på United Center. Chicago Blackhawks kan snakke alt de ønsker om å vinne striper og playoff-ambisjoner, men de kommer ikke til å oppnå, heller ikke hvis de fortsatt tillater motstandere å dominere de første 10-20 minuttene av hvert spill.

  Bruk Chicago Blackhawks Drakt, goaltender Corey Crawford stoppet 24 av 30 skudd før han ble erstattet av Cam Ward for tredje periode. Ward ferdig med 11 lagrer. Blackhawks kommer hjem kort for dette ene spillet før de treffer veien for fire av deres neste fem, inkludert en rematch i Vegas den 6. desember. Kommer inn i tirsdag kvelds spill, tillot Blackhawks 30 førsteplassmål, knyttet til den tredje verste i NHL. Dette må forbedres hvis Blackhawks kommer til å rette skipet.

  Jonathan Toews ville ikke innrømme at lagets sakte start er en del av et større problem. Spillere i hockey drakt må ta det mer seriøst. Til tider så det nesten ut som mangel på disiplin, passerer som ikke burde gjøres, gjør det risikable spillet i stedet for det trygge spillet. I mellomtiden begynner Golden Knights en tre-spills biltur i Chicago, og de har gått bare 5-9 unna T-Mobile Arena i år.

  Verwante Tags

  Chicago Blackhawks Drakt hockey drakt

  Reacties

  Note: HTML is not translated!