Tkachuk er rettet mot å hjelpe i Sens '4-1 seier over Rangers

  Brady Tkachuk hadde et mål og en assistanse, og senatorene fikk en 4-1-seier mot Rangers. Denne matchen mellom Ottawa Senators og New York Rangers følte seg ren, på en merkelig måte, for å se to lag som bare prøver å være bedre enn den andre uten reell gevinst eller tap uansett avgjørelsen.

   

  Ottawa dra nytte av overlegen spill på spesielle lag, med to power-play mål, en korthendt tally. Ottawas i hockey drakter første mål var på sitt andre maktspill av åpningsperioden. Med Chris Tierney som holdt pucken i hjørnet fant han Bobby Ryan som ble igjen avdekket foran. Ryan har på seg New York Rangers Drakt åpnet poenget da han sendte et håndleddsskudd forbi Lundqvists hanske kl 12:14 av den første perioden.

   

  Mens skøyter ned en mann 1:15 etter det første målet, fordoblet senatorene deres fordel da Smith omdirigerte en puck forbi Lundqvist. Gibbons scoret sin åttende av sesongen kl 14:58 i den tredje perioden for å gjøre det 4-1. Rangers kunne ikke lukke gapet, og Sens spilt ut de siste fem minuttene. Noen motstander i siste øyeblikk resulterte i at tre straffedrag ble tildelt - Andreas Englund for Ottawa.

  Verwante Tags

  hockey drakter New York Rangers Drakt

  Reacties

  Note: HTML is not translated!