Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/hockeydrakter.com/catalog/controller/blog/post.php on line 967 Vil New York Cavaliers ønske velkommen til en ny oppstilling?

  Vil New York Cavaliers ønske velkommen til en ny oppstilling?

  Med serien med trekk New York Rangers tok i løpet av utenfor sesongen, var det meste av fokuset på hvordan de nye spillerne vil påvirke laget og oppstillingen.

  De handlet Ryan McDonald iført en Billige NHL Drakter til Tampa Bay Lightning-teamet før handelsfristen for 2018. Det har vært en og en halv sesong uten sesong, og har innledet en ny epoke etter en kort ombygging. Rangers identifiserer nye ledere. De kan bestemme seg for å utsette og holde seg til kapteinen som de gjorde forrige sesong, men min lyster er at noen vil få 'C' før åpningen 3. oktober.

  Da New York Rangers sendte Jimmy Vesey til Buffalo Sabres 1. juli 2019, og deltok i den tredje runden av 2021-utkastet, var det mange som ikke visste returen. Innen en time etter avtalen var det selvfølgelig rapporter om at Rangers hadde signert den ubegrensede gratisagenten Artemi Panarin. Det viser seg at Vesey er et offer. Ved å overføre ham til Buffalo frigjorde Jeff Gordon 2,285 millioner dollar i lønn.

  Keith Yandle fikk litt oppmerksomhet under høysesongen i Arizona og Phoenix Coyotes. ESPN kåret ham nylig til medlemmet "All Ten Team" i Arizona Coyotes. Da Craig Morgan diskuterte teamet i historien, sa Shane Doan at hvis Yandle med New York Rangers Drakt-tegn på nytt i Arizona, kan han være den beste Venstreback.

  De Angelo skilte seg ut i en sesong for ett år siden, og han fikk 8 assist på 32 kamper på NHL-nivå. I en alder av 22 (kommende 23) spilte han også 29 kamper med ulvene, men han hadde en middelmådig statistisk linje, inkludert to mål og 11 assists, og scoret 13 poeng.

  Dette er alle nyhetene om New York Cavaliers i denne perioden!

  Verwante Tags

  Billige NHL Drakter New York Rangers Drakt

  Reacties

  Note: HTML is not translated!