Washington Capitals står opp for å forsvare og støtte hverandre

  Kort tid etter P.K. Subban laget en video som oppmuntret en ung spiller som ble målrettet mot rasemisbruk for å fortsette å spille, Washington Capitals følger etter dragt for Divyne Apollon II. Tidligere i måneden var Divyne Apollon II av Metro Maple Leafs offer for rasistiske fornærmelser - inkludert ape lyder - under et spill i Philadelphia. Apollons lagkamerater ropte på det andre laget og startet en slagsmål i slutten av den tredje perioden som til slutt resulterte i at Apollon ble suspendert for resten av turneringen.

  Noen ganger kan forferdelige omstendigheter bli noe positivt. En av mødrene fra laget designet et merke som krysser ordet "Racisme" med skråstrekmerket som en hockeypinne, skriver dem ut som klistremerker for spillere og foreldre å ha på seg. Det er viktig å sette ord på hockey drakt. "Vi hørte om de uheldige hendelsene som har skjedd med Divyne, men vi var så glade for at teamet ditt står opp for å forsvare og støtte hverandre," sa Smith-Pelly i videoen.

  Hos Washington Capitals Drakt, er Smith-Pelly ikke fremmed for at racisme blir rettet mot hockeyspillere. Smith Pelly sier at Divyne skal "fortsette å spille og fortsette å stå opp for deg selv. For meg å møte ham og se ham i ansiktet og som noen som har gått gjennom det og kan snakke med ham og dele min erfaring, er viktig for meg."

  Verwante Tags

  hockey drakt Washington Capitals Drakt

  Reacties

  Note: HTML is not translated!